Zo af en toe een nieuwe case voor je computer is tof. Laten we eerlijk zijn, het is gewoon leuk om constant te blijven knutselen aan je computer en iedere keer vind je wel weer iets nieuws om aan te passen. Bij Cooler Master snappen ze dit spelletje heel goed en komen deze week weer met een toffe nieuwe case op de markt. De MasterBox Lite 5 RGB is speciaal voor de liefhebbers van led-verlichting en kun je goed aanpassen aan je eigen kleurenthema.

Een kast is een kast en is alleen maar gemaakt om je onderdelen vast te houden. Als dit jouw beeld is van een computer case dan ga je hier helemaal niets van snappen. De MasterBox Lite 5 RGB is niet zomaar een case, maar een verlengstuk van jezelf. De ATX-mid tower kenmerkt zich vooral door het DarkMirror glazen voorpaneel dat letterlijk van rand tot rand loopt. Zo lijkt het aan de voorkant net alsof je hele case van glas is. De gekleurde trims kun je wisselen en er zijn zelfs 3D-modellen beschikbaar voor als je het echt custom wilt doen.

Als je ‘RGB’ in je productnaam gebruik dan moet je natuurlijk een flinke dosis led-verlichting bieden. Cooler Master heeft een drietal RGB fans verstopt achter het DarkMirror voorfront en dit zorgt voor een schitterende gloed in jouw favoriete kleur. Hier stopt het echter nog niet. De MasterBox is voorzien van een RGB Splitter kabel en 4-pin male naar male adapter. Hiermee is hij gecertificeerd om te gebruiken met RGB aansturing van ASUS, Gigabyte en MSI moederborden. Zo kun je bijvoorbeeld de led-verlichting van je moederbord automatisch ook laten toepassen op de RGB-fans.

De binnenkant van de MasterBox Lite 5 is voorzien van een matzwarte coating en een cover voor je PSU. Hiermee hoef je aan de zijkant niet tegen al die dikke kabels aan te kijken en heb je mooi een plek om alles onzichtbaar weg te werken. Je kunt aan de achterzijde van de case nog een extra fan plaatsen. Gebruik je waterkoeling? No Problem, je kunt aan de voor- of achter-zijde gewoon een radiator plaatsen. Zolang je videokaart niet langer is van 400mm en je CPU koeler niet hoger dan 160mm dan gaat alles prima passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *