Wanneer je nog wat ongebruikte microSD kaartjes hebt liggen en je eigenlijk niet weet wat je er mee moet doen, dan biedt deze SSD Drive controller misschien de uitkomst. Met deze controller verander je oude microSD kaarten in een handige SSD drive.

Deze handige controller geeft je de mogelijkheid om een vier microSD kaarten aan te sluiten aan de ingebouwde RAID controller. De viert kaarten moeten van gelijk formaat zijn waarbij formaten tot 32GB worden ondersteund. In het laatste geval krijg je door de toepassing van vier van deze kaarten een 128GB SSD drive ter beschikking.

Deze controller maakt het eenvoudig om je oude microSD kaarten weer nieuw leven in te blazen en vooral als deze ook nog eens klasse 10 kaarten zijn. Deze bieden namelijk hogere snelheden wat de prestatie van de drive zeer ten goede komt. De controller wordt ondersteunt door Windows XP tot en met Windows 8 evenals Mac OS X. Het aansluiten van de controller gaat door middel van de ingebouwde SATA aansluiting op de controller. De makers van deze controller hebben voor de liefhebbers ook een variant die gebruik kan maken van je (oude) Compact Flash kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *