Synology heeft er weer een nieuwe telg bij in de familie, namelijk de DS1515. Hiermee is er nu een goedkopere variant van de DS1515+, die toch voorzien is van vier Gigabit Ethernet-aansluitingen en de mogelijkheid tot het huisvesten van vijf harddrives.

Uitgerust met een quad-core processor, vier Gigabit Ethernet-aansluitingen met failover en Link Aggregation is de DS1515 geen kleine jongen. Je hebt de beschikking over een krachtige, schaalbare en ook goed betaalbare NAS, die prima inzetbaar is voor je huidige wensen maar ook voor de toekomst.

Wanneer je de vier Gigagbit Ethernet samen bundelt door middel van Link Aggregation, kunnen leessnelheden worden behaald van 421MB/s en schrijfsnelheden van 403MB/s. Ook met het gebruik van hardwarematige encryptie behaal je nog leessnelheden van 296MB/s en schrijfsnelheden van 150MB/s, aldus Synology. DS1515 ondersteunt Synology High Availability, SSD-lees/schrijfcaching en kan worden uitgebreid met een tweetal DX513 units voor maximaal 15 harddrives.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *